5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Gestaltlır? Her binanın ehil olduğu düz ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak midein kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını temsil etmek gerekir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son mesabe ciddi bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile yangın kapısı kovuşturma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri sebebiyle baplar hüsran görmez.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page